• Sleutel-op-de-deur
 • Een concept op maat
 • Snel & flexibel
 • 1 aanspreekpartner

Premium selected 2dehands units

Premium Selected 2dehands units 
Stap binnen in de wereld van Algeco Belgium en ontdek onze uitgelezen selectie van Premium 2dehands units

Bij Algeco Belgium bieden we nu ook premium selected tweedehands units aan, een unieke en kostenefficiënte oplossing voor uw tijdelijke accommodatiebehoeften.

Onze tweedehands units combineren duurzaamheid, flexibiliteit en betaalbaarheid, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Door te kiezen voor een tweedehands unit bespaart u niet alleen op kosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld door de levenscyclus van de units te verlengen.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod en vind de perfecte oplossing voor uw project.

Koopoptie 1: Modulaire unit, type Advance Flash

Afbeelding
Algeco-Nelissen-WEB-074.jpg

Waarom Advance Flash? 

 • Flexibel in gebruik: Of het nu gaat om kantoorruimte, klaslokalen, gezondheidszorgfaciliteiten of woonruimte, de unit kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende toepassingen.
   
 • Snelle installatie: De Advance Flash units kunnen snel en efficiënt worden geïnstalleerd, waardoor tijd en kosten worden bespaard bij tijdelijke projecten.

  Indien gewenst kunnen onze installateurs na aankoop van de tweedehands unit de installatie verzorgen; dit kan in overleg worden besproken.
   
 • Kostenbesparing; Het aankopen van een tweedehands Advance Flash unit biedt een aanzienlijke kostenbesparing zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties.

Koopoptie 2: Modulaire unit, type TCM

Afbeelding
koopunit 6 x 3 - TCM.jpg

Waarom TCM? 

 • Duurzaamheid en kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.
   
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals kantoorruimtes, klaslokalen, gezondheidszorgfaciliteiten en woonruimtes.
   
 • Kostenbesparing: Het aankopen van een tweedehands TCM unit biedt een aanzienlijke kostenbesparing zonder in te boeten op kwaliteit en prestaties.
   
 • Snelle en efficiënte Installatie: De TCM units kunnen snel en efficiënt worden geïnstalleerd, wat tijd en kosten bespaart bij tijdelijke projecten. Indien gewenst kunnen onze installateurs de installatie verzorgen; dit kan in overleg worden besproken.

Ontdek meer premium selected tweedehands units

Ons aanbod tweedehands units is uitgebreider dan wat hier op de website staat afgebeeld.
Voor meer informatie over ons volledig assortiment en om de perfecte unit voor uw behoeften te vinden, kunt u ons altijd contacteren.

Wij staan klaar om u te helpen via mail of telefoon.
Contacteer ons vandaag nog en ontdek de voordelen van onze tweedehands units!

U hebt een algemene vraag over Algeco? 
Stel ze hieronder.

Contact Algeco

Algeco Belgium nv

Schoebroekstraat 34 36

3583 Beringen

+32 (0) 800 90 485

info.be@algeco.com

Algeco depot Wetteren

Kalkensteenweg 21C

9230 Wetteren

+32 (0) 800 90 485

info.be@algeco.com

Algeco Depot Perwez

Rue de Coquiamont 8

1360 Thorembais-les-Béguines

+32 (0) 800 90 485

info.be@algeco.com