Veilige modulaire containers boven alles

Algeco zorgt binnen zijn service aanbod ook voor de veiligheid. Met onze veiligheidsaccessoires beantwoorden wij aan de strenge hygiëne- en veiligheidsmaatregelen, van toepassing in elke sector; industrie, bouw, onderwijs, openbare gebouwen, evenementen, …

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Algeco units staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn belangrijke vereisten voor ons op vlak van veiligheid. Onze containers zijn dan wel tijdelijk; de normen zijn dezelfde als voor een traditioneel gebouw. Daarom werken wij volgens de hoogste veiligheidsnormen. Elke modulaire container is door erkende organismen gecertificeerd (VCA & ISO 9001). Alleen zo waarborgen wij uw veiligheid en garandeert u de beste werkomstandigheden voor uw werknemers.

Veiligheidsaccessoires

Onze kant-en-klare veiligheidsservice biedt verschillende soorten accessoires te huur aan. Brandveilige accessoires zoals een rookmelder, brandalarm, brandblusapparatuur, noodverlichting, nooduitgangbordjes, en nog veel meer kunnen wij u bieden. In deze service zitten ook accessoires om diefstal en inbraak te voorkomen (bewegingssensor, buitenverlichting, anti-inbraakstrips, raam- en deurtralies,…)

Wilt u meer informatie? Download de brochure, contacteer ons of vraag een gratis offerte aan

Ontdek meer services: