Progress:HOOGWAARDIGE MODULAIRE CONSTRUCTIES

Top design, helder en fraai;

dit is waar de Progress voor staat!

Hoogwaardige constructies voor prestigieuze lokalen,

klaslokalen, ontvangstruimten, hoofdkantoren…

Alle uitmuntende expertise van Algeco zit gebundeld in dit gamma. Progress, het nec plus ultra van de modulaire bouw, vertaalt zich in realisaties die schoonheid paren aan design en comfort aan innovatie. Het resultaat: prachtige ruimten die volledig zijn afgestemd op uw activiteit.

Klaslokalen, kinderopvangplaatsen, onthaalruimten, kantoren en maatschappelijke zetels, 'gevoelige' ruimten (archieven, tentoonstellingen ...) ... Onze realisaties stralen steeds dezelfde uitmuntendheid en perfectie uit. Algeco zorgt er niet alleen voor dat u kunt innoveren en in optimale omstandigheden aan de slag kunt. We bieden bovendien een veiligheidsniveau dat geen enkele andere marktspeler kan evenaren. Dat is onze trots, maar vooral ook onze garantie om voor al onze klanten elegante en betrouwbare gebouwen te realiseren.

Voeg daarbij de kwaliteit van de afwerkingen, het comfort en de functionaliteit en u bent zeker van wellicht het beste resultaat dat er in de wereld van de modulaire bouw te behalen is.


Progress

Design, helderheid en esthetiek, de beste kwaliteit voor prestigieuze gebouwen

Technische informatie


Header tabs

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten