Doop van een schip

Specificaties van het project

Toepassing: 
Gamma: 
Advance
Alle producten

Projectbeschrijving

Het gebeurt niet vaak, maar wanneer er een geweldig schip gedoopt wordt, dan is dat een mooi moment. Pas geleden werd in Oostende de Neptune van GeoSea gedoopt. Algeco hielp evenementenbureau The Oval Office er een onvergetelijke dag van te maken met een hospitality accommodatie.

 

De wensen van de klant

Wanneer je een schip doopt, dan moet deze in het middelpunt van de belangstelling staan. Geen wonder dat het evenementenbureau graag een accommodatie wilde met veel grote ramen, zodat de gasten overal naar de Neptune konden kijken.

 

Echte hospitality

Na 2 dagen bouwen stond daar een prachtige hospitality accommodatie, compleet met inrichting en indrukwekkende foto's tegen de wanden. De gasten werden verwend en konden genieten van een hapje, drankje en het uitzicht. Het evenementenbureau The Oval Office bedankte Algeco voor de goede samenwerking en vlotte verloop van het evenement in Oostende.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten