• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Kristof Boermans

Hoe zou je je rol als Depot Medewerker/Teamleader in de modulaire bouw omschrijven?

Als depot medewerker in de modulaire unit industrie speel ik een essentiële rol in het logistieke proces van modulaire units, ook wel bekend als prefab- of modulaire gebouwen.

Als teamleader van de Sanitair (New Sales) afdeling ben ik verantwoordelijk voor alle operationele processen die te maken hebben met het voorbereiden en opleveren van de modulaire sanitair units.

Concreet wil dit zeggen dat ons zeskoppig in-house team de gevraagde sanitair services zoals spoelbakken, douches en toiletten structureel volgens plan gaat installeren.
Na finale controle langs mijn zijde krijgt de unit groen licht om door te gaan naar de volgende halte in ons depot.

Omdat duurzaamheid sterk verweven zit in ons DNA, proberen we om onze units zo optimaal mogelijk te recyclen. Vaak wil dit zeggen dat we van een niet-standaard unitindeling een compleet nieuwe unitindeling dienen te creëren. Dit proces vergt toch wel enig inzicht en creatieve aanpak, wat de job zeer uitdagend en leuk maakt.

Welke kwalificaties zijn volgens jou nodig om de job goed uit te voeren?

Als depot medewerker in de modulaire unit industrie draag je bij aan een efficiënte levering van hoogwaardige modulaire gebouwen, waardoor klanten snel kunnen profiteren van deze moderne bouwoplossingen. Om deze job naar behoren uit te voeren, zijn onderstaande kwalificaties noodzakelijk:

  • Organisatorisch vermogen en nauwkeurigheid
  • Basiskennis van magazijnbeheer en logistieke processen
  • Inzicht in veiligheidsprocedures met betrekking tot magazijnwerk
  • Fysiek in staat zijn om zware objecten te tillen en te verplaatsen
  • Goede communicatievaardigheden en teamspeler

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

Als ik voor een dag van job zou moeten veranderen, zou ik graag de rol van projectleider willen uitvoeren. Dit omdat het me de mogelijkheid zou bieden om praktijkgericht op de klantlocatie te ontdekken hoe alles in zijn werk gaat.

Ook zou ik mijn vaardigheden optimaal kunnen benutten, zou ik uitgedaagd worden in een dynamische omgeving, bevorder ik duurzame bouwpraktijken en kan ik samenwerken met een topteam. Het is een functie die mij inspireert en nét daarom zou ik voor deze functie gaan.

Wat betekent Algeco voor jou?

Algeco betekent voor mij stabiliteit en groei.
Gedurende 16+ jaren heb ik de organisatie zien evolueren en bloeien, wat mij een gevoel van trots en betrokkenheid heeft gegeven. Het bedrijf heeft mij de kans geboden om mijn vaardigheden en expertise te ontwikkelen, waardoor ik mezelf in de loop der jaren heb kunnen ontplooien.