• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Kantoren

U bent uw kantoor of werkruimte aan het verbouwen? Dan kunt u natuurlijk niet zomaar uw activiteiten stopzetten.
Een betere optie is om uw werknemers tijdelijk onder te brengen in onze kantoorunits.

3 gamma's die perfect beantwoorden aan de behoeftes van uw kantoorgebouw

Progress

Alle uitmuntende expertise van Algeco. Progress, het paradepaardje van de modulaire bouw, vertaalt zich in realisaties die schoonheid linken aan design en comfort aan innovatie.

Advance

Een assortiment dat speciaal wordt aanbevolen voor kantoren. Het biedt dezelfde voordelen als traditionele constructies, maar met aanzienlijk meer vrijheid om de ruimte in te delen.

Origin

Het gamma Origin biedt een antwoord op al uw vragen en verwachtingen, dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de omstandigheden op productieterreinen, werven, ...

Tijdelijke kantoren: Algeco biedt full service begeleiding

Wanneer u uw wensen voor tijdelijke kantoorunits bij ons neerlegt, werken wij dit plan samen met u uit. Precisie, veiligheid, procesbeheersing: elke stap in onze samenwerking wordt zorgvuldig gezet. We begeleiden het hele traject van ontwerp tot oplevering, zodat uw bedrijfsprocessen geen hinder ondervinden.

Na een gedegen voorbereiding, waarin we, samen met u, de behoeftes en gewenste facilitaire ondersteuning definiëren, doen we een locatieonderzoek en maken we een ontwerpvoorstel. We stellen een projectteam samen dat op locatie de projectvoortgang bewaakt. De (prefab) onderdelen worden geïnspecteerd en op de bouwlocatie afgeleverd, waar we zorg dragen voor montage, afwerking en aansluiting. Ook het meubilair en de inrichting van de kantoorunits wordt door ons begeleid – Algeco zorgt voor een probleemloze, sleutel-op-de-deur oplevering.

Download de brochure voor 'kantoor'oplossingen
Vul onderstaande gegevens in en download de Algeco brochure.
share