• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

HSE

Gezondheid, veiligheid en milieu voorop

Veiligheid komt op de eerste plaats

Bij Algeco willen we onze medewerkers, onderaannemers en klanten altijd van een veilige en gezonde werkomgeving voorzien. Daarom optimaliseren we continu onze processen rondom HSE. Gezondheid, veiligheid en het milieu staan voorop, altijd. 

Als marktleider is het onze verantwoordelijkheid om een veilige, gezonde werkomgeving te creëren, zonder het milieu te veel te belasten. Niet alleen vandaag, maar ook voor de dag van morgen. We zijn een succesvol bedrijf, mede omdat we een veilige, milieubewuste manier van werken kiezen, uitgevoerd en voortdurend getoetst door betrokken medewerkers en managers.  

We garanderen een continu verbeteringsprogramma door regelmatig de gezondheids- en veiligheidsprogramma’s te evalueren en bij te sturen.

Veiligheid en omgevingstoestanden

Van ontwerp, tests, productie, transport en installatie tot demontage.

  • voldoet aan alle relevante specificaties voor (brand) veiligheid, akoestische isolatie en hygiëne.
  • Algeco is VCA**- en ISO 9001-gecertificeerd.
  • Tijdelijke units voldoen aan dezelfde veiligheidsvoorschriften als permanente constructies.
  • Algeco werkt met ervaren veiligheidscoördinatoren, wat belangrijk is voor de werkomstandigheden van het personeel
  • Zowel ons personeel als onze (onder)aannemers als tijdelijke werkkrachten dienen onze Life Saving Rules te respecteren en hanteren.
VCA zegel

Algeco is trotse bezitter
van het VCA certificaat

Iso zegel

Tevens zijn wij houder van het
ISO 9001 Quality Management certificaat

Safety zegel

Veilig bouwen: eerst denken, en dan doen!

Algeco is ondertekenaar
van het Safety my priority charter

Bekijk hier ons charter.

Eco-Future

In zijn keuze voor duurzame ontwikkeling heeft Algeco het label Eco-Future geïntroduceerd, een garantie op kwaliteit en ecologische waarden. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en glas zijn de producten van Algeco namelijk recycleerbare modules! Om de verwachtingen van klanten op het gebied van duurzame ontwikkeling in te lossen, heeft Algeco ervoor gekozen om modulaire constructies te maken die aan de thermische regelgeving voldoen. Sinds 2008 streeft Algeco een coherent ecologisch burgerschap na overal waar het modulaire gebouwen optrekt: vloerbedekking plaatsen met lijm op waterbasis, gerecycleerd papier gebruiken voor zijn communicatie, alle werknemers sorteren papier en ander afval … Ook u kunt ecologisch te werk gaan door energiebesparende accessoires te huren bij Algeco.