Industrie

ONZE MODULAIRE UNITS: VEILIGHEID EN PRECISIE VOOROP

Wilt u een kantoor, een vergaderruimte, kleed- of sanitaire ruimtes, opslagcontainers op uw projectlokatie? Een paar modules of een grote volledig zelfvoorzienende ruimte op uw petrochemische site? Algeco zorgt er voor dat u snel over extra ruimte kunt beschikken. Waar ook ter wereld.

Algeco is al meer dan 50 jaar ervaren in grote industriële projecten en onderhoudsstops en dus vertrouwd met de veiligheidsvoorschriften in industrie en petrochemie. Zij kent als geen ander het belang van veiligheid en precisie.

Wij zijn uw aanspreekpunt, van advies en ontwerp tot sleutelklare oplevering en nazorg. Als u dat wenst richten wij uw gebouw in met geschikt meubilair, beveiliging en energiebesparende accessoires, alles volgens de (veiligheid)norm.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

Algecostorage

Beveiligde containers voor de opslag van goederen en materialen. 

Met AlgecoStorage slaat u al uw goederen en materialen veilig op. Ideaal voor uw gemoedsrust.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten