Evenementen

EVENT RUIMTE HUREN? EVENT UNITS VOOR EVENEMENTEN EN FESTIVALS

 

Bij het organiseren van een evenement komen verschillende aspecten kijken. Accomodaties en evenementenruimte huren zijn daar zeker een onderdeel van. Bespaar u heel wat kopzorgen, en ga in zee met een partner die uw evenementenruimte van A tot Z voor u aanpakt.

 

Ideale partner voor kleine en grote evenementen

 

Algeco heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van modulaire ruimtes voor kleine en grote evenementen. Zo leverden we al event units op Q-Beach House, Belgomania, De Vrienden van Brosella, Groezrock, Villa Vanthilt, Laundry Day, Rock Herk, Graspop, Feest in het Park, Pukkelpop, Rock Werchter, enz. Onze modulaire structuren zijn ook onmisbaar op concerten.

 

Standaard oplossing of perfect op maat

 

Voor de organisatie van uw evenement of festival kan u bij ons kiezen uit een gevarieerd gamma modulaire structuren. Van eenvoudige kassa's over toiletgebouwen tot en met volledige dorpen met moduleruimtes. Hoe complex uw project ook is, bij Algeco kunnen we u steeds een oplossing op maat aanbieden.

 

Voordelen van samenwerken met Algeco

 

Samenwerken met Algeco heeft tal van voordelen:

 

  • Eenvoudig of complex: bij Algeco kan u kiezen uit een standaard oplossing of een oplossing perfect op maat van uw project.
  • Stipte opvolging en service: heeft u een onverwacht probleem voor, tijdens of na uw event? Wij komen meteen ter plaatse!
  • Meer tijd voor andere zaken: met Algeco als partner voor uw eventruimte bespaart u uzelf heel wat kopzorgen bij het organiseren van uw event.

 

Onze event units

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

Algecostorage

Beveiligde containers voor de opslag van goederen en materialen. 

Met AlgecoStorage slaat u al uw goederen en materialen veilig op. Ideaal voor uw gemoedsrust.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten