• Sleutel-op-de-deur
 • Een concept op maat
 • Snel & flexibel
 • 1 aanspreekpartner

Flora-Aalst

Vastgoedhandelaar Skyline Europe kiest voor Algeco.
Flora-Aalst, hét nieuwbouwproject waarbij +200 energiezuinige nieuwbouwappartementen, woningen, diensten en handelsruimtes gebouwd zullen worden. 

Een modulair project, dat is toch gewoon een container?
Helemaal niet! Algeco maakt uw modulaire project op maat, zodat het past bij uw branding en er uitnodigend uitziet.

Vastgoedgigant Skyline Europe deelde deze visie, wat resulteerde in een prachtig project op maat.

Flora-Aalst, een nieuwbouwproject waarbij +200 energiezuinige nieuwbouwappartementen, woningen, diensten en handelsruimtes gebouwd zullen worden, berustte vastgoedhandelaar Skyline Europe op Algeco’s producten en diensten. Ze kozen voor de populaire modulaire units type Flash units, die alom bekend zijn voor hun flexibiliteit en efficiëntie. 

 

 

 • Projectspecificaties
 • Locatie
  Aalst
 • Aantal units
  6

Naast de Deco service die de uiterlijke kenmerken bepaald werd er ook beroep gedaan op andere 360 Services, zoals:

 • Klimaatbeheersing, er werd gekozen voor een compacte airco type 4 in 1 inverter. Dit toestel kan naast koelen en verwarmen ook ventileren en ontvochtigen.
  Nice to know, een inverter toestel is tot 35% zuiniger in gebruik dan een traditioneel systeem.
   
 • Kitchenette, is kleiner dan een standaardkeuken maar biedt perfect de mogelijkheid om eenvoudige maaltijden te bereiden en basisvoorzieningen voor voedselopslag en -bereiding te hebben. Het is dus de ideale oplossing voor projectsites waarin een volledige keuken niet vereist is, maar waar toch behoefte is aan een zekere mate van keukenfaciliteiten.

Waarom Algeco?

Algeco hanteert een klantgerichte aanpak, wat wil zeggen dat we altijd op zoek zijn naar manieren om de klantervaring te verbeteren en meerwaarde te bieden. Het inhouse experten team bekijkt samen met de klant welk type modulaire unit de meest geschikte oplossing biedt naar gelang de behoeften en wensen van de klant. Klantgericht werken zorgt voor enthousiasme waardoor klanten op frequente basis zaken willen doen.

Kortom, de in hun huisstijl gepersonaliseerde modulaire Flash units uitgerust met 360° Services zullen dienstdoen als informatiepunt om mogelijke kopers, handelaars en leveranciers te ontvangen. Deze keuze komt voort uit het vertrouwen dat Skyline Europe heeft in de kwaliteit en betrouwbaarheid van Algeco.

share