• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Marc Geladi

Hoe zou je jouw job het best omschrijven?

Als Branch Operations Manager ben ik verantwoordelijk voor alle operationele aspecten waaronder, distributie, klantenservice, administratie en personeelszaken. Dagdagelijks stuur ik het 14-koppig intern team aan, zodat alle communicatie en uit te voeren taken tussen de verschillende departementen (= Sales en Operations) zo vlot en accuraat mogelijk kan verlopen.

Wat houdt dit dus eigenlijk in: wanneer een klant in de eerste fase met de respectievelijke sales collega zijn of haar wensen en noden heeft uitgedrukt, bekijken wij samen met de sales collega naar de haalbaarheid van de aanvraag. Dit kan gaan over de stabiliteit van de ondergrond van de locatie, welke materialen er best gebruikt kunnen worden etc.

 

Welke kwalificaties zijn volgens jou nodig om de job goed uit te voeren?

Ervaring en passie zijn de belangrijkste kwaliteiten van mijn job, doordat ikzelf geruime tijd op de werkvloer heb besteed, biedt me dit de mogelijkheid om een zeer realistisch beeld te scheppen van hetgeen er mogelijk is.

Naar mijn eigen ervaring, is dat wat theoretisch is, niet altijd mogelijk. Doordat ik zelf op de werkvloer heb gestaan weet ik waar het verschil te maken.

  • Ervaring hebben op de werkvloer
  • Administratief en communicatief sterk zijn
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden
  • Resultaat gedreven en een klantgerichte aanpak hanteren

 

Wat maakt jouw werkdag tot een perfecte/geslaagde dag?

Een geslaagde dag betekent voor mij, wanneer mijn collega’s met een glimlach naar huis kunnen gaan en alle realistische doelstellingen behaald zijn.
Voor mij is er niets aangenamer dan op een kantoor te werken waar iedereen zich thuis voelt.

 

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Ik word omschreven als iemand die zeer sociaal en behulpzaam is, voor mijn collega’s steek ik graag de handen uit de mouwen. Zoals het gezegde impliceert:  “Teamwork Makes The Dream Work”.

Het is enorm belangrijk om een goed functionerend team te hebben waar iedereen in de eerste plaats gelooft in zichzelf maar ook in de andere teamleden. Dit vertrouwen in elkaar en in zichzelf is heel belangrijk bij het bereiken van de beste teamprestaties.

 

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

Aangezien mijn dochter bijna afgestudeerd is in de richting Marketing en wij bij Algeco een zeer creatief intern Marketingteam hebben zou ik wel eens een dag in hun schoenen willen staan.

 

Welke tip zou je graag willen meegeven aan de lezer?

“Gaat niet, bestaat niet”. Alles is mogelijk zolang je de juiste mindset hanteert. Het is belangrijk om voor jezelf haalbare doelstellingen vast te leggen. Met de correcte ingesteldheid en de nodige dosis lef en wilskracht is geen enkele doelstelling irreëel.  Geloof eerst in jezelf, dan zullen anderen ook in jou geloven.

 

Wat betekent Algeco voor jou?

Ondertussen heb ik bij Algeco Belgium een hele werkgeschiedenis vergaart en zou ik mijn huidige positie voor niets willen inruilen. Een plaats waar je plezier hebt in de job zet perfectie aan het werk.
Algeco Belgium is een uitstekende werkgever die het mentaal welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel draagt.