• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Sara Gaeini

Wat maakt jouw werkdag tot een perfecte/geslaagde dag?

Mijn perfecte/geslaagde dag valt te omschrijven in verschillende aspecten. Het zijn vooral de collega’s, de lunches en de juiste omgeving die daaraan bijdragen, maar daarnaast krijg ik enorm veel energie wanneer ik op korte termijn resultaat kan boeken. Dit kan gaan over het opzetten van een nieuwe workflow, het automatiseren van bestaande werkprocessen of nieuwe succesvolle ideeën bedenken die de operationele flow kunnen vergemakkelijken.

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Ik heb aan een aantal collega’s gevraagd hoe ze mij in één woord omschrijven en er kwam uit dat ik vrolijk, spontaan, leergierig, behulpzaam en een team player ben! Dat lijken me allemaal zeer positieve eigenschappen, dus ik ben zéér tevreden.

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

Aangezien ik word omschreven als een echte teamplayer, zou ik graag een keer mee willen lopen op de Marketing & Communicatieafdeling. In deze functie is het enorm belangrijk dat het team goed op mekaar is ingespeeld en perfect weet wie welke kwaliteiten heeft, zodat ze complementair kunnen werken en ze op die manier het beste resultaat bekomen.

Wat betekent Algeco voor jou?


Algeco voor mij is dé leverancier bij uitstek van tijdelijke en semi-permanente huisvestingsoplossingen. Voordat ik hier werkte wist ik zelfs niet dat bepaalde vaste gebouwen gemaakt werden van modulaire units. De units kunnen volledig bekleed worden naar de wensen van de klant, je kan het zo gek niet bedenken. Algeco fungeert als een one-stop-shop partner, wij bieden de klant een totaaloplossing.
Zelf spreken wij over een volledige 360 graden serviceverlening. Als werkgever is Algeco een flexibele partner waarbij work-life balance centraal staat.