• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Maak kennis met... Tim Luts

Hoe zou je jouw job het best omschrijven?

"Multitasking" is waarschijnlijk het meest gebruikte woord om mijn rol als Fleet & Transport Lead te beschrijven. Mijn positie omvat vele verantwoordelijkheden en wordt vaak geassocieerd met andere functies binnen het bedrijf, waardoor ik meermaals per dag in directe communicatie sta met de overige departementen.

In een notendop komt het erop neer dat ik ervoor moet zorgen dat alles inzake Fleet & Transport goed op elkaar afgestemd is. In grote lijnen omvat dit proces het uitzoeken of het in retour nemen van de modulaire units volgens plan, de staat en beschikbaarheid te controleren, de modulaire units vast te leggen en de daarbij horende transportplanning op te maken.
Samen met de Branch Operations Manager en de rest van het team streven wij ernaar om dit proces altijd zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Wat maakt jouw werkdag tot een perfecte/geslaagde dag?

In de eerste plaats sluit ik mijn kantoor, een Progress unit voldaan af wanneer de samenwerking met het OPS-team, logistieke dienstverleners, leveranciers en klanten vlot verloopt en iedereen tevreden is.
Ik haal ook enorm veel voldoening uit mijn dag wanneer we door middel van slimme logistieke oplossingen extra waarde kunnen toevoegen aan het ‘standaard’ transport.


Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Ik vermoed dat mijn collega’s mij zouden omschrijven als de speelvogel van het bedrijf. Positief ingesteld en goedgezind door de wandelgangen lopen is mijn motto. Het valt zo nu en dan weleens voor dat iets niet volgens de vooropgestelde planning verloopt, dat is vervelend, maar voor mij geen reden om slecht gehumeurd te zijn. Voor elke uitdaging bestaat er een oplossing!

 

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

“Gaan we dit effectief doen?” vraagt Tim al aarzelend.
Hij bedenkt zich niet en zegt meteen: “Projectleider”

Wanneer we hem vragen waarom deze functie als eerste bij hem opkomt, antwoord hij: “Omdat ik zeer veel respect heb voor de collega’s die deze job uitoefenen.” 

Als projectleider dien je vaak belangrijke beslissingen (onder tijdsdruk) te nemen en ben je ook diegene die de eindeverantwoordelijke van een project is. Met andere woorden er ligt enorm veel druk op hun schouders om de klantverwachtingen zo goed mogelijk in te lossen.

De oplevering on site van een groot project zoals De Warmste Week zou ik zeker en vast eens willen beleven.

 

Wat betekent Algeco voor jou?

Aangezien ik al meer dan 20 jaar werkzaam ben bij Algeco, denk ik dat het voor de lezer snel duidelijk zal worden dat ik mijn plekje hier wel gevonden heb en wat de meerwaarde is die Algeco mij biedt.
Door hard te werken heb ik de kans gekregen om mijzelf professioneel te ontplooien, maar ook om hogerop de ladder te klimmen. Mooi om te zien is dat Algeco is uitgegroeid tot dé leverancier bij uitstek van tijdelijke en semi-permanente huisvestingsoplossingen en ik hiervan deel uitmaak.