• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Ida Biesmans & Johan Janssens

Ida, hoe zou je je rol als Supply Chain & Procurement Support in de modulaire bouw omschrijven?

In mijn rol als Supply Chain & Procurement Support focus ik voornamelijk op het opstellen van aankooporders voor een breed scala aan materialen en benodigdheden. Hierbij valt te denken aan werkkleding en diverse materialen die essentieel zijn voor de uitvoering van de modulaire bouwprojecten, variërend van kleine bouwmaterialen tot zware hijskranen en heftrucks.

Deze waardevolle informatie verkrijg ik van onze ervaren projectleiders, die een grondige kennis hebben van de projectlocaties en mij voorzien van accurate gegevens om een vlot verloop van het werk te garanderen.

Voor onze uitgebreide 360°Services dienstverlening ben ik ook de aangewezen persoon voor het bestellen van meubilair, brandbeveiligingsapparatuur, klimaatbeheersingstoestellen, en meer. De volledige productcatalogus is mij vertrouwd!

Last but not least zorg ik er altijd voor dat onze kantoren voorzien zijn van de benodigde materialen om een soepele samenwerking te garanderen. Ook hecht ik veel belang aan een positieve werksfeer, daarom zorg ik ervoor dat mijn collega's op elk moment van de dag kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of andere warme drank en soep naar keuze!

Kort samengevat, als Supply Chain & Procurement Support moet ik flexibel kunnen inspelen op veranderingen en snel kunnen schakelen, vooral bij onze omvangrijke projecten.

 

Ida_Algeco

Johan, hoe zou je je rol als Depot Manager in de modulaire bouw omschrijven?

In mijn functie als Depot Manager bij Algeco ben ik verantwoordelijk voor het operationele beheer van het depot, inclusief het optimaliseren van de lay-out van de gebouwplannen en het toewijzen van eventuele extra specifieke vereisten.
Dit kan bijvoorbeeld gaan over het toevoegen van extra noodverlichting of andere specificaties, om ervoor te zorgen dat het project volgens alle veiligheidsvoorschriften voorbereid, getransporteerd en uitgevoerd wordt.

Bovendien draag ik ook de verantwoordelijkheid voor het inzetten van de onderaannemers in ons depot. Daarnaast coördineer en beheer ik de depotplanning op basis van UPMD (units per man day).Wanneer er onderhoudswerken nodig zijn in het gebouw ben ik ook de eerste die klaarstaat!

Kortom, In mijn functie is flexibiliteit een absolute must en daar past een 9-tot-5 mentaliteit absoluut niet in.

Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

Ida: "Ik zou graag een keer op de marketingafdeling willen werken! Dat lijkt me eens leuk om te ervaren en om mijn creatieve kant naar boven te halen.”
Johan: "Na alles wat ik binnen Algeco tot nu toe gedaan heb, zou ik wel eens een dag als projectleider willen werken. Ik heb altijd al willen ervaren hoe het is om direct op locatie bij een klant te werken en hun wensen te kunnen vervullen."

Wat betekent Algeco voor jou?

Johan : “Na 34 jaar in dienst, voelt Algeco voor mij echt als een tweede thuis!”  
Ida: “Goh, Algeco is voor mij heel belangrijk. Ik zet mij graag in voor het bedrijf vooral om ervoor te zorgen dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het bestaan en het voortbestaan van Algeco.
En... ik heb mijn man ook gevonden bij Algeco, haha!”

Hoe ervaren jullie het als koppel om samen te werken in hetzelfde bedrijf?

Ida: “Eigenlijk werken wij alleen in een directe lijn samen wanneer het gaat over de uren van de onderaannemers en de elektrische keuringen. Voor de rest kunnen wij werk en privé goed van elkaar gescheiden houden.”
Johan: “Ik sluit mij daar volledig bij aan!