Vacatures en stages

We hebben plezier in ons werk. We zijn trots op ons bedrijf en onze dienstverlening. We streven naar professionalisme in onze bedrijfsvoering en in de omgang met collega's en klanten. We willen voortdurend onze producten, kennis, ervaringen en relaties met onze stakeholders verbeteren. En we voelen ons betrokken bij de besluitvorming in onze onderneming en de samenwerking met onze klanten. Alleen zo bereiken we de beste resultaten en totale tevredenheid.

Wij verwachten veel van onze collega's: enthousiasme, teamspirit, resultaatgerichtheid, pro-activiteit en flexibiliteit. Algeco stelt er ook veel tegenover: een informele, prettige werkomgeving, boordevol afwisseling en groeikansen, in een internationale werkomgeving, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Liever vandaag dan morgen beginnen bij Algeco?

 

Momenteel zijn wij op zoek naar een Service Monteur voor onze vestiging in BeringenOf solliciteer spontaan via onderstaande link.

 

Door uw kandidatuur te stellen aanvaardt u onze Privacy regelgeving met betrekking tot sollicitaties.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten