Innovatieve drying lockers in uw modulaire werkruimte

Algeco is mee met elke vernieuwing in zijn 360° service aanbod. Ook drying lockers behoren binnen onze selectie, een innovatief concept voor het drogen, verwarmen en/of verluchten van uw werkkledij.

Hoe werkt een drying locker?

De drying lockers in ons aanbod zijn modulaire kasten voor 1 tot 8 personen, die onderling verbonden en in serie geschakeld zijn. Eén enkel stopcontact kan maar liefst tot 8 kasten voeden. Met deze kasten droogt u uw natte of vochtige werkkleding in slechts enkele uurtjes.

Verversing van de lucht van de verwarmde kast is voorzien via een uitgang die verbonden is met een luchtafzuigventilator. Elke kast is individueel regelbaar met een thermostaat. Om energie te sparen, wordt de radiator d.m.v. een deurschakelaar uitgeschakeld zodra de deuren opengaan.

Accessoires modulaire kleedkamer

Naast de drying lockers, hebben wij nog andere elementen in ons aanbod om uw modulaire kleedruimte te vervolledigen. Een garderobekast met 2 deuren en verschillende hang- en opbergmogelijkheden, banken, kapstokken, Algeco levert het op maat en naar uw wensen. Zo voorzien wij een volledig kant- en klare oplossing voor uw tijdelijke kleedruimte.

Wilt u meer informatie? Download de brochure, contacteer ons of vraag een gratis offerte aan

Ontdek meer services: