Facility services voor uw tijdelijke ruimte

Algeco helpt u met het comfort en welzijn van uw medewerkers verder uit te breiden met zijn aanbod aan facilitaire diensten.

Propere modulaire ruimtes

Start uw werkzaamheden in netjes gepoetste modulaire containers dankzij Algeco. Ons basispakket schoonmaken helpt uw poetsdienst om de modulaire units schoon te houden. Heeft u zelf geen schoonmaakdienst? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Zo zal u altijd in een propere en hygiënische modulaire container werken.

Welzijn van werknemers verzekerd

Water is één van de belangrijkste bronnen van welzijn. Daarom dat het ook in ons 360° services aanbod zit. Wij voorzien voor u watercooler met 100% natuurlijk en getest bronwater uit de bronnen van Saint-Iéger. Zowel warm, koud als water op kamertemperatuur is mogelijk. De watercoolers zijn onderhoudsvriendelijk en omniumverzekerd (onderhoudsbeurten inbegrepen). Daarnaast zijn ze ook nog eens ecologisch door hun laag energieverbruik en recycleerbare bekers.

Twee andere elementen die ook binnen ons facilitaire service aanbod vallen, zijn het aanleveren van EHBO-koffers en opstapjes/oprijrampen voor uw modulaire containers..

Wilt u meer informatie? Download de brochure, contacteer ons of vraag een gratis offerte aan

Ontdek meer services: