• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Léopold De Schaetzen

Hoe zou je jouw job het best omschrijven?

In mijn functie als Depot Manager ben ik verantwoordelijk voor het ontvangen, organiseren en distribueren van de modulaire units. Dit bevat een grote verscheidenheid aan dagelijkse taken zoals:

  • Modulaire units voorbereiden
  • Aankoop van materialen
  • Transport en vlootbeheer
  • Personeelsbeheer
  • Een probleemoplossende aanpak hanteren

 

Wat maakt jouw werkdag tot een perfecte/geslaagde dag?

Een geslaagde werkdag is een dag waarin ik oplossingen heb kunnen vinden voor onvoorziene uitdagingen die zich in de loop van de dag kunnen voordoen. En waar ook de verschillende onderaannemers en arbeiders van Algeco in een positieve mood een productieve en vooral constructieve dag gehad hebben. 

 

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Mijn collega’s omschrijven mij als een joviaal en oprecht persoon, die altijd voor hun klaarstaat en bereid is om te helpen wanneer nodig.

Ik neem vaak de leiding over bepaalde projecten en bevorder de communicatie tussen de verschillende partijen om ervoor te zorgen dat we allemaal op één lijn zitten.

Uiteindelijk werken we allemaal aan hetzelfde doel: "Slimme ruimtes creëren voor mensen om in te leven, te werken en te leren".Op welke afdeling zou je nog wel eens willen werken?

Als ik voor één dag van job mocht veranderen, zou ik zonder twijfel kiezen voor een montagefunctie.

Ik zou het erg leuk vinden om elke dag van werkomgeving te kunnen veranderen en mee te werken aan de uiteindelijke structurele installatie van onze modulaire units op de projectsite van de klant.

 

Wat betekent Algeco voor jou?

Ik ken het modulaire bouwbedrijf al van jongs af aan omdat mijn moeder al meer dan dan 20 jaar voor Algeco werkt. Tijdens mijn studies oefende ik verschillende studentenjobs uit, waardoor ik mijn eerste professionele ervaring met het bedrijf opdeed. 

Toen de kans zich voordeed om de job van mijn moeder in het depot van Perwez over te nemen, heb ik die met beide handen gegrepen. Zij ging verder aan de slag in een gepromoveerde functie in het hoofdkantoor in Beringen, terwijl ik in Perwez aan het integratieproces begon.

Algeco is een boeiend bedrijf om voor te werken en heeft grootse plannen voor de toekomst.