Algeco's Social Distancing Oplossingen - Woonzorgcentra

Veilig op bezoek bij uw dierbaren in woonzorgcentra.

Veilig op bezoek bij uw dierbaren in woonzorgcentra

 

In het kader van de COVID-19 maatregelen en het daarmee samenhangende verbod op bezoeken in woonzorgcentra, lijden veel bewoners onder het gemis van hun dierbaren. Daarom hebben we een oplossing gecreëerd die bezoeken in alle veiligheid mogelijk maakt. Algeco biedt u een unit aan met een scheidingswand en een intercom, zodat bezoekers hun dierbaren zonder risico's kunnen bezoeken.

 

 

BEZOEKERSUNIT MET SCHEIDINGSWAND

Op maat van rusthuizen en centra voor gehandicaptenzorg

Deze module kan op korte termijn in de buurt van uw centrum worden geplaatst. Bijvoorbeeld op een binnenplaats, voor de centrale ingang, op de parkeerplaats, ... De bezoekersruimte heeft twee ingangen, met de mogelijkheid om een oprijlaan voor rolstoelgebruikers toe te voegen. De afmetingen zijn allemaal in overeenstemming met het gebruik van rolstoelen of voor personen die slecht te been zijn. Zo kunnen de bewoners samen met een begeleider aan de ene kant de ruimte betreden en de bezoekers aan de andere kant.

 

        

 

Binnenin kan de bezoekersruimte volledig worden ingericht en gedecoreerd volgens uw wensen en behoeften. Wilt u een wastafel of een kast met ontsmettingsmateriaal voorzien? Wij helpen u graag. In het midden van de unit plaatsen we een scheidingswand met ramen. Zo kunnen bewoners en bezoekers zonder risico's elkaar van dichtbij zien. Daarnaast plaatsen we ook een intercom, zodat ze gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Als u gebruik wilt maken van andere communicatiemogelijkheden, kunnen wij uiteraard tijdens de oplevering een datafaciliteit installeren.

Met deze modulaire oplossing heeft u snel extra ruimte buiten uw centrum om veilig bezoek van geliefden voor uw bewoners te garanderen.

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte op maat ontvangen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via 0800 90 485 of per e-mail. Onze teams helpen u graag verder!

 

     

 

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten