• Sleutel-op-de-deur
  • Een concept op maat
  • Snel & flexibel
  • 1 aanspreekpartner

Veiligheid

Veiligheid heeft onze constante aandacht

 

Voldoen aan de veiligheidseisen is slechts het begin

Algeco units staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid – belangrijke voorwaarden als we het over veiligheid hebben. We verbeteren zowel de units als hun omgeving met veiligheidsaccessoires uit onze 360° Services die, net als onze units, gecertificeerd zijn door erkende instanties (VCA, ISO 9001).

Met onze veiligheidsaccessoires reageren we op de strenge hygiëne-en veiligheidsmaatregelen die in elke sector van toepassing zijn; in de industrie en petrochemie, de bouw, het onderwijs, openbare gebouwen, evenementen en waar u onze modulaire units ook maar tegenkomt.

Uw modulaire units kunnen tijdelijk zijn, maar de veiligheidsnormen zijn hetzelfde als voor een permanent gebouw.

Algeco’s veiligheidsaccessoires

Onze Veiligheidsservice biedt accessoires en onderdelen om iedere gevaarlijke situatie te voorkomen en te bestrijden. Bij brandveiligheid kunt u onder andere denken aan noodverlichting, rookmelders, brandblussers tot uitgebreid brandinstallaties die we verhuren. Om inbraak of vandalisme te voorkomen, hebben we een compleet gamma aan accessoires te huur, zoals bewegingsmelders, buitenverlichting, hekwerken en raam- en deurstangen. En daarnaast zijn uw units steeds verzekerd dankzij onze verplichte Algeco Damage Waiver.

Interesse om uw tijdelijk Algeco gebouw optimaal te beveiligen?

Afbeelding
Algeco Damage Waiver

Schadeverzekering

lees meer
item url

Afbeelding
Brandblussers

Brandbeveiliging

Lees meer
item url

Afbeelding
Video surveillance

Toegangscontrole

Lees meer
item url
share