Advance:Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance.

 

Bij de bouw van kantoren, klaslokalen, kantines, bewakingsposten of tijdelijke vergaderzalen is niet alleen het comfort belangrijk, maar ook de zin voor vernuftige oplossingen die garant staan voor een optimale functionaliteit. Uw medewerkers genieten elke dag weer van een aangenaam comfort in ruimten die tot in de kleinste details zijn uitgedacht.

En op het vlak van veiligheid kunt u op elk ogenblik gerust zijn. Met de Advance+ en vooral de modules Advance REI zorgt Algeco voor ruimten die aan uw strengste eisen voldoen, vooral op het vlak van brandveiligheid.


Advance FL

Aan elkaar te schakelen en op elkaar te stapelen tot maximaal één beneden- en één bovenverdieping. De standaard uitvoering ADVANCE type Flash is zéér flexibel en biedt vele mogelijkheden door de verwisselbare wandpanelen, zoals onder andere een brede gang. Standaard inclusief rolluiken en marmoleum vloerbedekking.

Technische informatie


Advance FR

De Advance 9118 units zijn ontworpen om het energieverbruik zo veel mogelijk te beperken. Algeco biedt met deze units nog meer comfort en veiligheid, en garandeert tegelijkertijd een maximale vooruitstrevendheid en snelheid.

Technische informatie


Advance + (REI60)

 

OPTIMALE

BRANDWEERSTAND

 

Deze unit (type Flash) voldoet aan brand prestatiecriteria REI(w) 60. Zeker bij gestapelde bouw is brandwerendheid van de onderste bouwlaag van vitaal belang: het geheel mag niet instorten. De REI(w) 60 heeft een unieke draagconstructie. De effecten na 60 minuten op draagkracht, vlamdichtheid en isolatie (warmtetransmissie) zijn minimaal, de bescherming is maximaal. De brandweerstand van frame, wanden, vloer en dak zijn getest volgens EN-1365-1:2012 en EN-1365-1:199.

Technische informatie


Header tabs

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten