Dé opslagcontainer voor al uw materiaal:Algecostorage

Naast onze modulaire leefruimtes, biedt Algeco in het kader van zijn 360° services ook de oplossing voor het opbergen van al uw materiaal: modulaire opslagruimtes.

Aanpasbare containers voor opslag

Bergt u het materiaal op uw bouwterrein graag veilig weg? Hebt u graag een plaats om uw administratie en kantoorelementen in op te slaan? Met de Algecostorage container kan dit gemakkelijk. Deze opslagunit is volledig aanpasbaar aan uw behoeften en wensen. U kan zelf de buitenkant kiezen, geverfd of bedekt zoals uw onderneming en met toegangsdeur naar keuze (zijdeur, gewone deur,…). 

Veilige en moderne opties

Veiligheidssloten, aansluiting van elektriciteit en opbergsystemen bestaande uit verschillende opties voor rekken en kasten, zitten mee in het aanbod. Zo zorgen wij voor een veilige en moderne opslagoplossing voor u. Wij bieden zelfs een opslagcontainer aan met een klein ingebouwd kantoor.

Beste prijskwaliteit 

Algeco biedt de beste prijskwaliteit voor opslagcontainers. U huurt al een opslagcontainer voor een paar euro per week. ​ Interesse? Contacteer ons of ontvang een gratis offerte. Ontdek ook onze andere modulaire oplossingen voor al uw projecten.  


Technische informatie


Header tabs

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten