Constructie

WERFKETEN HUREN? EEN GROOT GAMMA WERFCONTAINERS VOOR OP UW BOUWTERREIN!

Een team van 5 of 50 arbeiders? Een overdekte eetzaal en een kleedruimte met alles erop en eraan? Bij Algeco vindt u steeds een werfcontainer op maat van uw behoeften. Ons uitgangspunt? Uw project, uw budget en uw wensen.

 

Onze specialisten stellen hun lange ervaring in de bouwsector tot uw dienst. Doe een beroep op hun professionele en gepersonaliseerde advies voor de volledige inrichting van uw bouwterrein. Van werfcontainers met kantine en sanitair, over opslagruimtes, tot kantoorcontainers. Resultaat? Een mooi, flexibel en efficiënt onderkomen. Conform uw eisen en de behoeften van uw werknemers op het vlak van inrichting, luchtbeheer, temperatuur en gebruiksvriendelijkheid. En helemaal in evenwicht met uw budget.

 

Alle voordelen van Algeco werfunits op een rijtje:

 

  • Groot of klein bouwterrein? Bij Algeco kan u terecht voor een standaard werfcontainer, of een oplossing op maat, afhankelijk van uw behoeften.
  • Bij Algeco laten we u niet in de kou staan. Heeft u een probleem met uw werfcontainers? Algeco is snel ter plaatse om uw probleem op te lossen.
  • Bij Algeco kunnen we u  een brede waaier aan services aanbieden. Onze 360° services variëren van een uitgebreide verzekering, over sanitaire voorzieningen tot meibilair en klimaatbeheersing.

 

Ontdek snel ons assortiment modulaire units voor de bouwsector! Steeds een bouwkeet op maat van uw behoeften.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

Algecostorage

Beveiligde containers voor de opslag van goederen en materialen. 

Met AlgecoStorage slaat u al uw goederen en materialen veilig op. Ideaal voor uw gemoedsrust.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten